*MoJtAbA* (11-09-14), ddavod (11-09-14), Morteza.m1371 (12-09-14)
مشخصات پاورو واتاژش رو بنویسید . البته به نظر میاد با تعریفی که خودتون ازش کردید نیاز به سرویس داشته باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ddavod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما یک کارت گرافیک مثل gigabyte r7 250x هم کارتون راه میندازه .
*MoJtAbA* (11-09-14), ddavod (11-09-14), Morteza.m1371 (12-09-14)
حالا نمیدونم پاور خالی رو میشه داد چک کنن یا نه مجبورم کیس و کامل ببرم پیش کنندش
|
اگر پاورتون خارج از گارانتی هست و چند سال کار کرده پیشنهاد میکنم . پاورتون رو بفروشید و یک پاور نو تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ddavod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (12-09-14), ddavod (12-09-14), Morteza.m1371 (12-09-14)
پامورو الان 2 سله دارم نمیدونم گارانتی داره یا نه یه کم دستم خالیه من هم دوست دارم کار و یک دفعه کنم یه چیزی بگیرم که خیالم تخت بشه
پاور گرین مثل فیل میمونه مرده و زندش یه قیمته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ddavod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما پاورتون را برای گارانتی بفرستید فکر کنم با 45 تومن کل دل و رودشو براتون ردیف میکنند (اگر گارانتی نداشته باشه) و یک ماه به شما گارانتی میدند
ببخشید اینقدر سوال های مختلف کردم از بحث اصلیم خارج شدم و به جواب اصلی نرسیدم
1.ایا میتونم همزمان تو مادر برد من هم گرافیک geforce gt 440 رو بزارم هم یه گرافیک جدید بزارم
2. ایا مثلا قدرت گرافیک قبلیم و گرافیک جدید با هم ادغام میشن تا قدرت گرافیکی سیستم من بره بالا
3. ایا پاور 550 من جواب میده اصلا یا نه این هم عکس پاور من
آخرین ویرایش توسط ddavod در تاریخ 12-09-14 انجام شده است
شما میتونید از دو کارت گرافیک amd استفاده کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ddavod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی چون کارت گرافیک شما nvidia هست نمیتونید یک کارت دیگه اضافه کنید . چون بردشما از sli پشتیبانی نمیکند
اقا امروز رفتم خریدم 525 تومان حالا دارم درایورش رو نصب میکن یه چند تا بازی نصب کنم ببینم چی میشه البته رم همون 4 گیگه ولی خوب فعلا کار کنم ببینم به کجا میرسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ddavod در تاریخ 22-09-14 انجام شده است
|
درایور جدید رو نصب کنید . 14.7 rc3برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ddavod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (22-09-14), ddavod (22-09-14), Morteza.m1371 (22-09-14)
درایور و نصب کردم حالا رم و بخرم یه چند وقت کار دارم تا خورد خورد رم و شاید اگر لازم بشه پاور بگیرم چند تا بازی حرفهای هم نصب کنم ببینم چی میشه البته امروز رفتم گرافیک بگیرم یکی میگفت SAPPHIRE خوبه یکی دیگه کلا منکر این مارک میشد اخر هم همون گیگا بایت رو گرفتم حد اقل اسمش بیشتر و مطمین تره همیشه هم مادربرد های سیستم من گیگا بوده همیشه هم راضی بودم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks